cum sa faci ciorba de perisoare , ciorba , inghetata . bors , salate , retete culinare , retete
Sa-ti spun cum fac eu ciorba de perisoare. Calesc un morcov ras, un ardei, o ceapa si doua rosii taiate cubulete, pun apa si las sa fiarba si audaug si cateva coaste proaspete. Intre timp toc carnea, o ceapa, adaug verdeata, un ou, sare, piper si o lingurita de boia si fac perisoarele. Cand ciorba fierbe adaug o mana de orez si pun perisoarele. Pun borsul la fiert separat si-l adaug in ciorba cand perisoarele sunt fierte, las sa dea un clocot, sting focul pun leustean verde totcat si acopar oala ca leusteanul sa-si dezvolte aroma. Pregatesc dresul, un galbenus cu doua linguri de smatana frecate, adaug un polonic de ciorba fierbinte si apoi pun in ciorba.
Tutoriale Autocad
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
Eu fiind o gospodina mai tanara, si chiar poate mai nepriceputa, primesc sfaturi de la toata lumea dar pe care le si pun in practica; de exemplu reteta aceasta mi se pare foarte practica si gustoasa.
Ms :*
Trimiteți un comentariu