retete creme , crema cu cacao si alune
2 oua
4 lg zahar
3 lg cacao
100 gr alune macinate
500 gr frisca batuta
5 gr gelatina
arome de migdale sau rom
am batut 2 galbenusuri cu zaharul pe bain marie pana s-a topit zaharul
am adaugat cacaoa
si alunele macinate
amesteci pana se face crema
se adauga albusurile spuma
se lasa la racit
se adauga frisca batuta si gelatina topita
se pune la rece
super buna
Tutoriale Autocad
sâmbătă, 29 decembrie 2007
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Arhivă blog
-
▼
2007
(21)
-
▼
decembrie
(17)
- reteta de negrese
- ce prepar de craciun?
- crema cu cacao si alune
- retete culinare
- retete de craciun
- retete culinare
- Retete online --- cu premii
- Culinar partea 2 si 3
- Incercam o noua retata
- Retete online - Caracatita in vin
- Cartofi noi cu unt si marar
- Rulada cu lamaie
- reteta de cozonac moldovenesc
- retete culinare de craciun
- Retele culinare de craciun - Cozonac de la bunica
- Preparerea mielului
- Retete culinare bunica partea 5
-
▼
decembrie
(17)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu